ingredientul personal in retete
silvia on Jul 9th 2008
mi-am dat seama de ceva, de fapt stiam acel ceva, pur si simplu mi-a fost reconfirmat. factorul personal conteaza! desi cateodata uitam de el, pentru ca generalizam prea mult, fatorul personal nu poate fi ingnorat.
situatie:
gregory’s – lipscani – intru, cer un frozito caramel. un tip indolent incepe sa pregateasca bautura. e clar ca are o reteta in minte, invatata la trainingul de preparare de cafele. lucreaza fara chef, se vede pe el. dovada – la sfarsit reuseste sa verse cafeaua. ii spun ca ma intorc in 5 minute dupa cafea. ma intorc, imi iau cafeaua, paharul este murdar – nu schimbase nici macar paharul. anyways! cate pretentii sa ai de la un amarat de frozito?
gregory’s unirii- intru, comand un frozito caramel. nu cred ca omul care prepara cafeaua avea mai multa experienta decat cel de pe lipscani, insa avea ceva ce celuilalt ii lipsea – entuziasm si dorinta sa faca un frozito.
gregory’s piata victoriei – pentru ca e amplasat intr-un loc unde vine foarte multa lume, preparatorul de frozito trebuie sa fie eficient. si chiar este, dar uita detaliile, nu imi pune suficienta frisca si nici suficient caramel.
and the winner is … frozito de la unirii
Filed in miscellaneous